Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 12 Nisan 2015 - 20:33 Yorum: 0

Maçın ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Altın:"İyi mücadele ettik, 3 puanı aldık"- Orduspor Teknik Direktörü Özcan:"Biz bugün sadece müsabakayı kaybettik, kaybederken kazananlar safındayız"

Maçın ardından

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında 1-0 kazandıkları Orduspor maçına ilişkin, "İyi mücadele ettik, 3 puanı aldık" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Orduspor futbolcularını oynadıkları güzel oyun nedeniyle tebrik etti. Maçta konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirten Altın, "Bunun üzerine bir de 10 kişi kaldık. Buna rağmen futbolcularım maçı kazanmak adına her şeylerini sahaya yansıttı. İyi mücadele ettik, 3 puanı aldık. 10 kişi kalmamıza rağmen son dakikaya kadar iyi oynadık. Hepimizin beklediği gibi 3 puanı hanemize yazdırdık" diye konuştu.

Hasan'ın kırmızı kart gördüğünü ancak yüzde 100'lük gol fırsatını kurtardığını belirten Altın, "Oyuncumuza 'niye kırmızı kart gördü?' diye kızacak halimiz yok. Bir anlık konsantrasyon eksikliğiyle kırmızı kart gördü ama mutlak bir gol fırsatını önledi. Bizim hedefimiz play-off'a kalmak. Ligin ilk yarısını 20 puanla kapattık. İkinci devre 10 maçta 24 puan topladık. Buraya gelmemizde herkesin büyük emeği var. Hedefimize ulaşmak için yine herkesin emeği gerekecek" ifadelerini kullandı.

 

- Orduspor cephesi 

 

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise iki komşu ilin takımlarının dostça bir müsabaka oynadığını söyledi.

Önceliklerinin genç kadrolarına deneyim kazandırmak olduğuna işaret eden Özcan, şunları kaydetti:

"Kulübümüzün geleceğine gençlerimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Bugün de bunun adına oynadığımız müsabakalardan biriydi. Maçın başından sonuna kadar hiçbir zaman oyundan düşmedik ve iyi oynadık. Hatta rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon zenginliği tamamen bizim elimize geçmişti ancak 70. dakikada gole engel olamadık. Kazandığımız pozisyonları da golle sonuçlandıramadık. Biz bugün sadece müsabakayı kaybettik, kaybederken kazananlar safındayız. Çünkü bizim amacımız önümüzdeki yılları kazanabilmekti. Bugün de amaca doğru yürüdüğümüzü gösterdik."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber