Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Nisan 2015 - 21:08 Yorum: 0

Maçın ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman:

Maçın ardından

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Farkı artırabilecek pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendiremedik" dedi.

Karaman, maçın ardında düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın her iki takım açısından da büyük önem taşıdığını belirtti. Maçın lehlerine sonuçlanmasının sevindirici olduğunu aktaran Karaman, "Maça dengeli başlamasak da ondan sonraki süreçte futbol adına güzel şeyler yaptığımız ve dengeli oynadığımızı düşünüyorum. Farkı artırabilecek pozisyonları bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Galibiyet bizler, futbolcular, sizler, şehir için çok önemliydi. Bu maçı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Ünal Karaman, geçen hafta 6-5 yenildikleri Karşıyaka maçına ilişkin ise şunları söyledi:

"Futbolun uzun zamandır içindeyim. Nadirdir bu tarz müsabakalar. O maçta yediğimiz ilk 3 golü anlamam mümkün değil, çünkü rakibimizin pozisyonu olmadığı maçta 3 gol yedik ve sahada mükemmel oynayan bir Adana Demirspor vardı. Bazı şeyleri anlamakta zorlanıyoruz ancak ilk 3 golden sonraki 3 gol tamamen bizim pozisyon hatalarımız. Onlar esaslı gol. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Onlar, bana hangi sonucu yaşatırsa yaşatsınlar başımın üstünde, kalbimin en güzel köşesindedirler. İnşallah bu mücadelenin, emeğin karşılığı güzel biter."

 

- Şanlıurfaspor cephesi

 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maça ilişkin beklentilerinin böyle olmadığını ifade eden Özköylü, şunları kaydetti:

"Çok farklı düşünceler, planlarımız vardı. Onları düşünüp ve inanarak buraya geldik. İlk 25 dakika oyuna hakimdik, pozisyon bulduk, gol kaçırdık. Bir pozisyonu gole çevirsek, o zaman Adana Demirspor'u sıkıntıya sokabilirdik ancak 25 dakikadan sonra ciddi bir Adana Demirspor baskısı yedik. Özellikle yan top ve kenardan gelen pozisyonlar var. İkinci yarı ise daha derli topluyduk. Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Üzgünüz ancak play-off yarışındaki iddiamızı sürdüreceğiz. Hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmak gibi bir düşüncemiz yok. Artık önümüze bakacağız. Adana Demirspor'a başarılar dilerim."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber