Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Maçta kalp krizi geçirerek ölen taraftarın cenazesi defnedildi

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, taraftarı olduğu Bandırmaspor'un Gümüşhanespor ile deplasmanda oynadığı müsabakayı tribünde izlerken kalp krizi geçirerek hayatını...

Maçta kalp krizi geçirerek ölen taraftarın cenazesi defnedildi

BALIKESİR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, taraftarı olduğu Bandırmaspor'un Gümüşhanespor ile deplasmanda oynadığı müsabakayı tribünde izlerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Çokgezenler'in cenazesi toprağa verildi.

Çokgezenler için ilçedeki ilk tören, doğup büyüdüğü Çınarlı Mahallesi'nde yapıldı.

Törende konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, onun anısını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bandırma'nın, simgelerinden birini kaybettiğini belirten Mirza, "Herkes onu severdi. İyi bir Bandırmaspor taraftarıydı. Bu uğurda hayatını kaybetti. Aynı zamanda çok iyi bir hayvanseverdi. Onu son yolculuğuna yolluyoruz. Bandırma'nın başı sağ olsun" diye konuştu.

Daha sonra Çokgezenler'in cenazesi, omuzlarda taşınarak Sevgi Yolu'nda sık sık oturduğu bankın önüne getirildi. Bir süre bankın üzerinde bekletilen cenaze, Cumhuriyet Meydanı'na götürüldü. Cenaze, meydandaki bir dakikalık saygı duruşu sonrası omuzlara alınıp Haydarçavuş Camisi bahçesine getirildi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, cami bahçesindeki törende, "Vasiyetimdir dediği şampiyonluğu biz ona getireceğiz. Camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Taraftarın amcasının oğlu olan, onunla aynı ismi taşıyan Metin Çokgezenler ise tabuta sarılıp ağlayarak, "Sevdiğin takımın yanında öldün amca, deplasmanda öldün amca ama yenilmediler. Sana verdikleri sözü de tutacaklar, rahat uyu" ifadesini kullandı.

Cenaze, Çokgezenler'in yakınlarının yanı sıra CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, futbolcular ve çok sayıda taraftarın katılımıyla öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber