Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 13:23 Yorum: 0

Madde bağımlılığını anlatan “Etme” oyunu 10 bin gence ulaştı

Beykoz Belediyesi,Beykoz Kent Konseyi ve Yeşilay Beykoz Şubesiiş birliğiyle madde bağımlılığıyla mücadele etmek amacıyla gerçek hikâyelerden derlenerek...

Madde bağımlılığını anlatan “Etme” oyunu 10 bin gence ulaştı

Beykoz Belediyesi,Beykoz Kent Konseyi ve Yeşilay Beykoz Şubesiiş birliğiyle madde bağımlılığıyla mücadele etmek amacıyla gerçek hikâyelerden derlenerek hazırlanan "Etme" adlı tiyatro oyunu 10 bin gence ulaştı.

Beykoz'daki tüm liselerde "1001 Sanat Tiyatro" Ekibi tarafından 54 kez sahnelenen ve 10 bin öğrenciye ulaşan oyunun, Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla finali yapıldı.

Oyunun final gösterisiniProf. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Beykoz Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Yeşilay Beykoz Şubesi Başkanı Necla Sümer, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.

Bu nedenle zehir tacirleri öncelikli olarak gençleri kandırmayı uyuşturucu maddelere başlamasını sağlamayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber