Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Haziran 2016 - 09:43 Yorum: 0

Madde Kullanan Genç Sıcakta Bayıldı

Bursa'da sıcak havada madde kullanan genç parkta baygınlık geçirdi.

Madde Kullanan Genç Sıcakta Bayıldı

Bursa'da sıcak havada madde kullanan genç parkta baygınlık geçirdi. Ayağa güçlükle kalkan genç, vatandaşların ihbarıyla 112 tarafından hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'da son günlerde 35 dereceyi bulan sıcak hava nemle birlikte vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Merkez Yıldırım ilçesindeki bir parkta 35 yaşlarındaki genç, iddiaya göre madde kullanınca bankta bayıldı. Hareketsiz kalan genci görenler polis ve 112'den yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri daha önce de aynı şekilde hastaneye götürdükleri genci tanıdılar. Hemen müdahale edilen şahıs, güçlükle ayağa kaldırılıp ambulansla hastaneye götürüldü.

OLDUĞU YERDE YIĞILDI

Öte yandan Bursa'da sabah saatlerinde bir kadın da yolda yürürken aniden fenalaştı. Gençosman kavşağında yere düşen genç kadın için vatandaşlar 112'den yardım istedi. Sağlık ekipleri, fenalaşan kadını ambulansla hastaneye götürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber