Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Ağustos 2014 - 10:48 Yorum: 0

"Maddeye sarılma, hayatına darılma"

Mersin Emniyet Müdürlüğünün uyuşturuyla mücadele için düzenlediği slogan yarışmasında sonuçlar açıklandı

'Maddeye sarılma, hayatına darılma'

MERSİN (AA) - Mersin Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucu  madde kullanımıyla mücadele kapsamında düzenlediği ödüllü slogan yarışmasında "Maddeye sarılma, hayatına darılma" sloganı birinci seçildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen yarışmada internet üzerinden yapılan başvurular oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme sonucunda Hatay'ın Yayladağı ilçesinden  "Maddeye sarılma, hayatına darılma" sloganıyla başvuru yapan Pelin Taşkıran birinci oldu. Mersin'in Toroslar ilçesinden Yıldırım Beyazıt Karabaş "Siz de bizim içim maddeye hayır deyin" sloganıyla ikinci, Akdeniz ilçesinden Aysu Gangal ise "Maddesiz nefesler, en yeşil kalpler" ile üçüncü oldu.

Yarışmanın birincisinin tam, ikincisinin yarım, üçüncüsünün çeyrek altınla ödüllendirileceği bildirildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar yaptığı açıklamada, gençleri uyuşturucudan uzak tutmak, bilgilendirmek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla 2006 yılında hayata geçirilen Yenigün Projesi kapsamında Mersin merkez ve ilçelerinde bulunan okullara, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine eğitimler  verildiğini söyledi.

Yarışmada derece alanları kutlayan Bahar, "Vatandaşlarımız  uyuşturucuyla ilgili herhangi bir problem yaşamaları halinde internet üzerinden bizimle iletişime geçebilirler ve rahatlıkla Emniyet Müdürlüğüne gelerek destek alabilirler" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber