Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 10 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

"Maddeyi Değil Hayatı Yakala Projesi"

HATAY (AA) - Hatay'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında madde bağımlılığı taşıyan gençlere yönelik "Maddeyi Değil Hayatı Yakala Projesi" kapsamında...

'Maddeyi Değil Hayatı Yakala Projesi'

HATAY (AA) - Hatay'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında madde bağımlılığı taşıyan gençlere yönelik "Maddeyi Değil Hayatı Yakala Projesi" kapsamında panel düzenlendi.

Erol Bilecik Kongre Merkezi'nde düzenlenen panelde, 42 bin 500 lira bütçeli projeyle 14-19 yaşları arasında madde bağımlılığı risk taşıyan bin 500 kız ve bin 500 erkeğe ulaşılması hedefleniyor.

Proje Koordinatörü Cihangir Girişken, yaptığı açıklamada, temel amaçlarının gençlerde madde bağımlılığıyla ilgili farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Madde bağımlığı riski taşıyan gençlerin bu tür ortamlardan uzaklaştırarak aile bireyleriyle etkili iletişim kurmalarını sağlayacaklarını ifade eden Girişken, "Amacımız potansiyel madde bağımlılığı taşıyan gençlerimizi sosyo-kültürel aktivitelere yönlendirerek bu alışkanlıktan uzak tutulmasını sağlamak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber