Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Şubat 2018 - 16:28 Yorum: 0

Maden işçilerinden Mehmetçiğe anlamlı bağış

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Gökler köyünde faaliyet gösteren bir maden şirketinin çalışanları, maaşlarının bir bölümünü Mehmetçik Vakfı'na...

Maden işçilerinden Mehmetçiğe anlamlı bağış

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Gökler köyünde faaliyet gösteren bir maden şirketinin çalışanları, maaşlarının bir bölümünü Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Cengiz Madenciliğin 161 çalışanı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için maaşlarının bir kısmını bağışladılar.

Cengiz Madenciliğin sahibi Cengiz Esendemir, yaptığı açıklamada, "Kahraman Mehmetçiğimiz yaz-kış, yağmur-çamur demeden aziz milletimizin birlik ve bütünlüğü ile vatanın bekası için canla başla mücadele ediyor. Bizim çalışanlarımız da böyle bir destekleme kararı aldıkları için çok mutlu oldum. Bende işçilerimizin yaptığı bağışın üzerinde şahsım olarak yardımda bulundu. Bu dönem birlik ve beraberliğimiz göstermemiz için çok önemli. Allah Mehmetçiğimizin korusun" dedi. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber