Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Madenci Çocuğundan Babasına Duygu Dolu Mektup

Soma maden kazasının ikinci yıldönümünde acı dolu hikayeler bir kez daha yürek dağladı.

Madenci Çocuğundan Babasına Duygu Dolu Mektup

Soma maden kazasının ikinci yıldönümünde acı dolu hikayeler bir kez daha yürek dağladı.

Madende babası Kamil Çal'ı kaybeden 7 yaşındaki Sude Çal ile 9 yaşındaki İbrahim Çal, acılarıyla biriktirdiği duygularını satırlara döktü. Babasının mezarı başına mektup bırakan iki kardeş, herkesi duygulandırdı.

"CANIM BABAM BİZİ TESELLİ ETMEK İÇİN BİR SÜRÜ KİŞİ GELDİ"

Babasının yerini hiçbir şeyin dolduramadığını belirten İbrahim Çal, mektubunda şu satırlara yer verdi:

"Canım babam, sen gideli tam iyi yıl oldu. Bizi teselli etmek için bir sürü kişiler geldi. Ama senin yerini tutmadı. Psikologlar geldi, moralimizi düzeltmek için babacığım, bende senin gibi Kur'an-ı kerim kursunda kalıyorum. Kur'an-ı kerimi hızlandırmak için sana layık biri oğul olmak için. Sude kardeşim birinci sınıfa başladı. Küçük kardeşim Revza, 1.5 yaşında. Babacığım, sen gidince senin işlerini annem yapıyor. Kendisini bize adadı. Babacığım, bende Temmuz ayında 13 yaşına gireceğim. Doğum günleri sensiz çok kötü geçiyor. Çünkü doğum günlerimde, bana sürpriz yapardın. Bir şey söyleyeceğim, hani ben uyurken hepimiz pasta almaya gitmiştiniz, ben de uyandım çok korktum. Sizi göremeyince dışarıya çıktım. Sizi aradım bulamadım. Bir baktım maytapla geliyorsunuz. Sessiz olun madenciler ağlıyor. Canım babam, ruhun şâd, mekanın cennet olsun, seni çok özledik."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber