Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 16:24 Yorum: 0

Madenciyi Dolandırılmaktan Polisler Kurtardı

Zonguldak'ta emekli madenci, telefon dolandırıcılarının tuzağından polisin dikkati sayesinde kurtuldu.

Madenciyi Dolandırılmaktan Polisler Kurtardı

Zonguldak'ta emekli madenci, telefon dolandırıcılarının tuzağından polisin dikkati sayesinde kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli olan 65 yaşındaki İsmail Kahraman'ı (65) telefonla arayan bir kişi kendini savcı olarak tanıttı. Kahraman'a kimlik bilgilerinin ve banka hesabının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyleyen şahıs, konuyla alakalı operasyon düzenleneceğini belirterek verilen banka hesabına 8 bin TL yatırması istedi.

Dolandırıcılara inanan Kahraman, daha sonra şahısların verdiği hesap numarasına para yatırmak üzere yola çıktı. Öte yandan emekli madenciyi arayan yakınları telefonunun sürekli meşgul olduğunu fark edince durumdan şüphelendi. Yakınları daha sonra durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri yaptığı araştırmada Kahraman'ın bir bankada olduğunu tespit etti. Para yatırmak için sıra bekleyen Kahraman, polis ekipleri tarafından ikna edilerek, engelledi. Kahraman daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber