Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 10 Ağustos 2022 - 13:26 Yorum: 0

Mağaza vitrinleri sanatsal çalışmalarla donatılacak

Sanatseverler, 15-31 Ağustos tarihleri arasında Alenen Sanat projesi kapsamında Akasya'da gerçekleşecek "Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat" sergisine davet...

Mağaza vitrinleri sanatsal çalışmalarla donatılacak

Sanatseverler, 15-31 Ağustos tarihleri arasında Alenen Sanat projesi kapsamında Akasya'da gerçekleşecek "Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat" sergisine davet edildi.

Sanata ve sanatçıya verdiği değeri hayata geçirdiği çeşitli projeler ve iş birlikleriyle ortaya koyan Akasya, çok sesli, katılımcı, disiplinler arası bir sanat ortamı oluşturmak amacıyla İyilik İçin Sanat Derneği ile başlattığı "Alenen Sanat" projesi kapsamında sanatseverleri 15-31 Ağustos tarihleri arasında zemin katta gerçekleşecek "Vitrinlerin Değişen Yüzü: Sanat" sergisinde ağırlayacak.

Yeni nesil sanatçıların keşfedilmesi ve tanıtılması amacını taşıyan ve resimden heykele, dijital sanatlardan enstalasyona çeşitli alanların bir arada değerlendirildiği multidisipliner sanat projesi Alenen Sanat kapsamında, Dr. Feride Çelik küratörlüğünde; Dilan Kapar, Hicran Aksöz, İpek Erfidan, Melek Kaya ve Şimal Bilgiç'in ürettiği eserler serginin son günü olan 31 Ağustos tarihinden sonra Akasya içerisindeki mağazaların vitrinlerinde yerini alacak. Bu sayede moda ve tasarım dünyasının sanatla olan birlikteliği mağazaların vitrinlerine de yansıyacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber