Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 12:53 Yorum: 0

Mağdur Olan Firmadan Açıklama

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinde işyeri olan ve bağlı bulunduğu firmanın bölge bayi tarafından mağdur edildiğini açıklayan M. Veysi Tunca, alışveriş...

Mağdur Olan Firmadan Açıklama

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinde işyeri olan ve bağlı bulunduğu firmanın bölge bayi tarafından mağdur edildiğini açıklayan M. Veysi Tunca, alışveriş merkezi sahibi ve aynı zamanda bağlı bulunduğu firmanın bölge bayi olanların karalama kampanyasına maruz kaldığını söyledi. Müşterilerinin kendilerini dolandırdığını iddia ettiklerini belirten Tunca, iş hayatı boyunca hiç kimseyi dolandırmadıklarını ve böyle bir düşünceye asla kapılmadığını söyledi. Tunca, kendilerinin mağdur edildiğini ve yakın zamanda yargı yolu ile bu mağduriyetin de biteceğini dile getirdi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan ve kentin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan-Karavil Alışveriş Merkezi'nde faaliyet gösteren ve mobilya firması sahibi M. Veysi Tunca, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tunca, "Sayın Diyarbakır halkı Karavil Şirketi tarafından sistematik bir şekilde hakkımızda karalama kampanyası yürütülmektedir. 2 yıldır Bellona bayiliğini yapmaktayım hiç kimseyi sıkıntıya sokmadım. Ancak Karavil Bellona bölge bayi kendi bayilerini bu yöntemle birçok kez sıkıntıya sokmuştur. Konunun son mağduru da benim. Ben bugüne kadar hiçbir kimsenin hakkını yemedim. Bugün meydanı boş bulup yalan ve iftira atanlar yarın mahkemede hakkımız ortaya çıktığında ne yapacaklar çook merak ediyorum. Hayatım boyunca asla karşılıksız birinden birşey almışlığım yoktur. Hep karşılıksız veren el olma gayretinde olmuşumdur" dedi.

"MAĞDURİYET YAŞAYAN BİZİZ"

Asıl mağdur tarafın kendileri olduğunu dile getiren firma sahibi M. Veysi Tunca, kendileri ile birlikte müşterilerinin de mağdur olduğunu söyledi. Tunca, "Asıl mağdur taraf biz ve müşterilerimiz olmasına rağmen Karavil şirketinin kendini mağdur taraf olarak göstermesi ve "Ben onun kadar zekat veriyorum" demesi başlı başına bir utanmazlık göstergesidir. Güya onları iki buçuk milyon TL dolandırmışım, bu kadar büyük bir şirket kalkıp alacak verecek belgesini yayınlamıyorsa bunun yalan olduğu ortadadır ve yakında resmi belgelerle böyle bir borç olmadığını mahkeme yolu ile kamuoyuyla paylaşacağım" diye konuştu.

"KARAVİL ŞİRKETİNDEN DOLAYI MAĞDUR ETTİĞİM MÜŞTERİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM"

Firma sahibi M. Veyi Tuna, kendi isteği dışında gelişen ve bundan dolayı mağdur olan müşterilerinden özür diledi. Tunca, "Yinede müşteri mağduriyetlerine Karavil yüzünden de olsa sebep olduğum için bütün müşterilerimizden özür diler mağduriyetlerinin en kısa zamanda giderilmesi için olağan üstü çaba gösterdiğimin bilinmesini isterim. Karavil şirketi müşterilere "Sizin ürünleriniz bizde değil" yanıtını vererek bizi hedef gösteriyor. Ama Karavil şirketinin deposundaki müşterilerime ait ürün listesi ortadadır. Takdiri halkımıza bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Karavil mobilya şirketi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmayacağını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber