Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Ocak 2018 - 11:24 Yorum: 0

MAGİAD "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti

Manisa Genç İşadamlar Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Hatuniye Camisinde sabah namazında vatandaşlarla birlikte "Zeytin Dalı" operasyonu...

MAGİAD 'Zeytin Dalı' operasyonu için dua etti

Manisa Genç İşadamlar Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Hatuniye Camisinde sabah namazında vatandaşlarla birlikte "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hanutiye Camisinde sabah namazında saf tutan MAGİAD yönetimi, namazın ardından vatandaşlarla birlikte "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti. Mehmetçiğin operasyonu zaferle tamamlaması amacıyla edilen duaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu. MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şuan terörle mücadele ediyoruz. Savaş kelimesini kesinlikle ağzımıza almıyoruz. Türkiye bugün terörle mücadele ediyor. Asla bir savaşa girmemiştir. Şunu da iyi bilmemiz gerekiyor, terörle mücadele iki şekilde olur. Birincisi Mehmetçiğimizin Afrin'deki harekatıyla ikincisi de bizlerin buradaki dualarıyla. Tüm Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugün Manisa Genç İşadamları Derneği olarak buluştuk burada vatandaşlarımızla birlikte Fetih suresi okuduk"

MAGİAD "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti

MAGİAD "Zeytin Dalı" operasyonu için dua etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber