Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 13:44 Yorum: 0

MAGİDER, mühendis adaylarını Vestel’le buluşturdu

Manisa Girişimci İşadamları Derneği (MAGİDER) Gençlik Kolu Başkanı Asil Üçbaylar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde öğrenim...

MAGİDER, mühendis adaylarını Vestel’le buluşturdu

Manisa Girişimci İşadamları Derneği (MAGİDER) Gençlik Kolu Başkanı Asil Üçbaylar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde öğrenim gören mühendislik bölümü öğrencilerini Vestel ile buluşturdu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi mühendislik bölümünde okuyan öğrenciler MAGİDER'in girişimleri ile Türkiye'nin en önemli ihracatçılarından biri olan Vestel'in Manisa'daki fabrikası Vestel City'de teknik gezi yapma imkanı buldu.

Yapılan teknik gezide öğrenciler üretim sahalarını ve üretim aşamalarını görme ve birçok makineyi tanıma imkanı buldu. Manisa Girişimci İşadamları Derneği (MAGİDER) Gençlik Kolu Başkanı Asil Üçbaylar, "Üniversitemizde okuyan birçok öğrenci arkadaşlarımızın Manisa'mızın sanayisinin büyüklüğü ve iş potansiyeli hakkında bilgisi yok. Bizim en büyük amacımız üniversitemizle sanayimizi, sanayimizle de üniversiteli arkadaşlarımızı buluşturabilmekti. Arkadaşlarımız hem Türkiye'nin en büyük üretim fabrikasının üretim hattını görme imkanı buldu hem de orada çalışan mühendislerin ne kadar bilgili ve birikimli olduklarını görüp ellerinden gelenin fazlasını yapmaları gerektiğinin farkına vardılar. Önümüzdeki dönem içinde Üniversitemizin birçok bölümü için gelen talepler doğrultusunda teknik geziler planlamaya başladık inşallah bu Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri ile Manisa'mızın sanayicileri için bir köprünün temeli olur." dedi.

"Öğrencilerin ufku açıldı"

Teknik geziden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Girişimci İş Adamları Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu ise, "Öğrencilerimizin teknik ve mesleki açıdan kendilerini geliştirebilmeleri, teorik bilgilerini pratik bilgilerle pekiştirebilmeleri için bu tür gezilerin daha sık yapılmasından yanayız. Şimdiden çalışma ortamlarının yerinde görülmesi öğrencilerimizin ufkunu açacaktır. Gençlik kollarımıza Sanayimiz ve üniversitemiz arası bağları kuvvetlendirmek adına yapmış oldukları teknik gezi için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

MAGİDER, mühendis adaylarını Vestel’le buluşturdu

MAGİDER, mühendis adaylarını Vestel’le buluşturdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber