Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:44 Yorum: 0

Mahalle gezilerinin son durağı Topçular oldu

Belediye'nin mahalle inceleme gezilerinin son durağı Topçular mahallesi oldu.

Mahalle gezilerinin son durağı Topçular oldu

İzmit Belediyesi'nin ekipleri mahalle inceleme gezilerine devam ediyor.

Belediye'nin mahalle inceleme gezilerinin son durağı Topçular mahallesi oldu. Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri, Topçular mahallesinde inceleme gezisi düzenledi. Topcular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar'ın da eşlik ettiği incelemede, vatandaşlarla da bir araya gelen belediye ekipleri onların istek ve şikâyetlerini dinledi.

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağını da ziyaret eden Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, "İnceleme gezileri sırasında tespit ettiğimiz sorunlar kısa süre içinde çözüme kavuşturuyoruz. İzmit Belediyesi olarak bütün mahallelerde olduğu gibi Topçular da önemli hizmetler yapıldı. İzmit'in en büyük mahalle konağını Topçular mahallemize yapıldı. Önümüzdeki günlerde inşallah açılışını yapıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber