Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Yerel 15 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Mahalle konakları Yıldırım’a değer katacak

Yıldırım Belediyesi, toplumun her kesimine hizmet veren mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

Mahalle konakları Yıldırım’a değer katacak

Yıldırım Belediyesi, toplumun her kesimine hizmet veren mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

Yıldırım Belediyesi, her semte mahalle konakları kazandırıyor. Musababa, Davutkadı, Maltepe, Anadolu, Davutdede ve Eğitim mahallelerine mahalle konakları inşa ediliyor. Mahalle konaklarının bu bölgelere artı değer katacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Mahalle konaklarımızda sunacağımız eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkı sağlayacağız. Musababa'da inşaatı süren konağımız 470 metrekare alana sahip 3 katlı binada hizmet verecek. Bünyesinde muhtarlık, sağlık ocağı, deprem odası ve hanımlar lokali yer alacak. Davutkadı Mahalle Konağı ise 2 katlı olup 318 metrekare alanda faaliyet gösterecek. Konağımızda muhtarlık, sağlık ocağı ve 2 adet YIL-MEK kurs odası olacak. Maltepe Mahalle Konağı 129 metrekare alanda olup 3 katlı bina içerisinde muhtarlık ve 4 adet YIL-MEK kurs odası olacak. Yapımı süren bir diğer konak olan Anadolu Mahalle Konağı ise 2 katta hizmet verecek ve bünyesinde muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs odasıyla faaliyet gösterecek. Davutdede Mahalle Konağı, iki katlı ve 280 metrekare olacak. Yıldırım Muhtarlar Derneği ofisi, Davutdede Muhtarlığı ve spor kulübü ofisi yer alacak. İhalesi tamamlanan ve 390 metrekare alanda 3 katlı inşa edilecek Eğitim Mahalle Konağı'nda da muhtarlık ofisi, YIL-MEK kurs odası ve okul öncesi sınıfı hizmet verecek" açıklamasında bulundu.

Mahalle konakları Yıldırım’a değer katacak

Mahalle konakları Yıldırım’a değer katacak

Mahalle konakları Yıldırım’a değer katacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber