Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 11:24 Yorum: 0

Mahalleler Bir Araya Geliyor, İftarlar Birlikte Açılıyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu ayda etrafımızdakilere daha özenli yaklaşarak ihtiyaçlarını karşılamaları için yardım elimizi uzatalım"...

Mahalleler Bir Araya Geliyor, İftarlar Birlikte Açılıyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu ayda etrafımızdakilere daha özenli yaklaşarak ihtiyaçlarını karşılamaları için yardım elimizi uzatalım" dedi.

Keçiören Belediyesi, 23 Nisan Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen iftarda Uyanış, Köşk, Bademlik Mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Aynı iftar sofrasında bir araya gelen mahalle sakinleri Ramazan'ın bolluk ve bereketini birlikte yaşama imkanı da yakaladılar. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

"ÜLKEMİZİN BÜTÜNLÜĞÜ VE BİRLİĞİNİ KORUYACAĞIZ"

Mahalle iftarlarıyla genci, yaşlıyı, zengini, fakiri aynı sofra etrafında buluşturduklarına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 11 ayın Sultanı Ramazanı her yıl özlemle beklediklerini vurguladı. Ak, "Bereket, mağfiret ve rahmet ayı Ramazan, bizlere aynı zamanda dayanışmayı, birlikteliği ve yardımlaşmayı da hatırlatıyor. Bu ayda etrafımızdakilere daha özenli yaklaşarak ihtiyaçlarını karşılamaları için yardım elimizi uzatalım. Gücümüz yettiğince destek olalım, gücünüzün yetmediğinde bizlere haber verin, bizler onlara yardımlarımızı ulaştıralım." diye konuştu.

Başkan Ak ayrıca Türkiye'nin terör örgütü PKK, onun uzantıları ve destekçileriyle yoğun bir mücadele içinde olduğunu hatırlatarak, "Güvenlik güçlerimize, polisimize, askerimize dua edelim. PKK, DAİŞ terör örgütlerinin koruyucularına da lanet edelim. Cenab-ı Allah kahhar sıfatıyla terörü ve iş birlikçilerini kahretsin. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar bilmelidir ki böldürtmeyeceğiz, birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla bozdurtmayacağız"şeklinde konuştu.

Başkan Mustafa Ak, sözlerini "Cenab-ı Allah bizlere birlik, dirlik, sağlık, sıhhat nasip etsin, herkesin önce yaklaşmakta olan Kadir Gecesini ve sonra da inşallah erişeceğimiz Bayramını şimdiden tebrik ediyorum" diyerek noktaladı.

İftar sonrası vatandaşların ricasını kırmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber