Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 13:53 Yorum: 0

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Mahallem Huzurlu" ve "Bilgi Güçtür" adlı projelerin kapanış programı...

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Mahallem Huzurlu" ve "Bilgi Güçtür" adlı projelerin kapanış programı gerçekleştirildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından projeler kapsamında cami imamları, muhtarlar, Kuran kursu öğreticileri, okul müdürleri, rehber öğretmenler, turizm şirketleri, otobüs firmalarının çalışanları, turizm sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluş yetkilileri bilgilendirildi. Terör, terör örgütleri, örgütlerin eleman kazanma yöntemleri, Ülkemizde meydana gelen terör olayları konusunda bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen projenin kapanışı yemekli program ile yapıldı. Programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Ercan Atasoy, Vali Yardımcısı Levent Öztin, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Defterdar Orhan Mutluay ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılışında konuşan Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Düzgün, projeler kapsamında 3500 kişinin bilgilendirildiğini belirterek, "Günümüzde terör sadece askeriye veya polisiye tedbirlerle mücadele edilecek durumdan çıkmıştır. Millet olarak topyekün terörün karşısında olmak zorundayız. Bu nedenle bugün burada hep birlikte olmamızın ayrı bir önemi ve değeri bulunmaktadır" dedi.

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün 2015-2016 yıllarında bu şekilde 18 proje çalışması yaptığını ve 65 bin kişiye ulaşıldığını kaydetti.

Salmaner, "Terör örgütlerinin faaliyetlerine devam edebilmesi yeni eleman kazanmaları ile mümkün olmaktadır. Terör örgütlerinin ağına gençlerimizi düşürmemek için devleti oluşturan kurumların ve vatandaşlarımızın hep birlikte gayret göstermesi zorunludur. Biz bir bütün olarak gençlerimizi kazandığımızda terör örgütlerinin kısa sürede çözülmeye gideceği aşikardır" ifadelerini kullandı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, vatandaşları uyararak, "Adıyaman huzurlu bir kent fakat zaman zaman kara propagandalarla karıştırmak isteyen şer güçleri var. Ben burada muhtarları, vatandaşları, kamu görevlilerini, STK temsilcilerine özellikle şunu söylemek istiyorum. Lütfen çocuklarımıza, mahallemize, kentimize sahip çıkalım. Şer güçleri ülkemizin huzurunu bozdukları gibi, huzurlu olan kenti de karıştırmanın bir takım içerisindeler. Buna bir örnek vermek gerekirse, bazı basın yayın organlarında "Suriyeli kardeşlerimize 50 bin konut yapılacak" diye dedikodu çıktı. Böyle bir şey olmamasına rağmen birilerini nasıl rahatsız edebiliriz, huzursuz edebiliriz diye bir plan yaptılar. Basın açıklamasıyla bunun doğru olmadığını söyledik. TOKİ Adıyaman'da, Adıyamanlı vatandaşlara yüksek, orta ve düşük gelir düzeyinde konut yapmak için çalışması var. Yer tespiti yapıyoruz. Burada biz tek amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürebilmek. Çocuklara sahip çıkılmayınca maalesef birileri çeşitli gerekçelerle çocukların kafalarını karıştırıyorlar Lütfen terör örgütlerine asla prim vermeyin" şeklinde konuştu.

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

“Mahallem Huzurlu” İle “Bilgi Güçtür” Projelerinin Kapanışı Yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber