Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 05 Ağustos 2015 - 00:37 Yorum: 0

Mahallemizi çamurdan ve tozdan kurtardı

75 Yaşındaki Yusuf Kadıoğlu ,Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek,mahallelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

Mahallemizi  çamurdan ve  tozdan kurtardı

75 Yaşındaki  Yusuf Kadıoğlu ,Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek,mahallelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti.

Meydanbaşı mahallesinde oturan Yusuf Kadıoğlu, mahallesine yaptırılan Kilit taşı hizmeti ile ilgili, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ederek, "Yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için geldim. Mahallemiz  önceleri çamurdan ve  tozdan geçilmiyordu. Başkanımızın  direktifleri doğrultusunda mahallemizin yolları boydan boya kilit taşı döşendi ve mahalleli rahat bir nefes almış oldu. Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'a ve ekibine mahalle olarak teşekkür ediyorum."dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 75 yaşındaki  Yusuf Kadıoğlu'na teşekkür ederek,"Bu ve bunun gibi büyüklerimizin buraya kadar gelerek bizleri ziyaret etmesi bizleri sevindirmektedir. Onların duasını alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber