Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 15:33 Yorum: 0

Mahalleyi kötü koku sarınca ceset ortaya çıktı

Kastamonu'da mahalleyi kötü koku sarınca vatandaşlar emniyet güçlerine ihbarda bulundu.

Mahalleyi kötü koku sarınca ceset ortaya çıktı

Kastamonu'da mahalleyi kötü koku sarınca vatandaşlar emniyet güçlerine ihbarda bulundu. İhbar edilen evde incelemede bulunan polis, üç gün önce çıkan ve itfaiyeye bildirilmeyen yangında bir kişinin öldüğünü tespit etti.

Edinilen bilgiye göre, Cebrail Mahallesi Simsar Sokak üzerinde mahalleyi kötü koku sarınca vatandaşlar emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, evde incelemelerde bulundu. Emniyet güçleri, kötü kokunun üç gün önce çıkan yangında hayatını kaybeden Kemal Karabıyıkoğlu'nun cesedinden kaynaklandığını tespit etti. 112 Acil Sağlık ekipleri, cesette yaptıkları incelemede Kemal Karabıyıkoğlu'nun üç gün önce vefat ettiğini belirledi.

Yalnız yaşadığı evde üç gün önce çıkan yangında, yangını söndürmek isteyen Kemal Karabıyıkoğlu'nun dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın çıkan evde incelemede bulundular. İtfaiye ekipleri, yangının sigara izmaritinden çıktığını ve yangın ile ilgili olarak herhangi bir ihbarın itfaiye müdürlüğüne gelmediğini söylediler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, olayı haber alan yakınları evin önüne gelerek sinir krizleri geçirdi. Bekar olan Kemal Karabıyıkoğlu'nun şoförlük yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber