Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Temmuz 2016 - 13:18 Yorum: 0

Mahalli Oto Drag Yarışları’nın ilk ayağı heyecanlı başladı

İzmir Mahalli Oto Drag Yarışları'nın ilk ayağı İzmir Park Ülkü Yarış Pisti'nde start aldı.

Mahalli Oto Drag Yarışları’nın ilk ayağı heyecanlı başladı

İzmir Mahalli Oto Drag Yarışları'nın ilk ayağı İzmir Park Ülkü Yarış Pisti'nde start aldı. Renkli görüntülere sahne olan yarışın ilk ayağını 7'den 70'e geniş bir kitle izledi.

İzmir Park Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleşecek İzmir Mahalli Oto Drag Yarışları heyecanlı başladı. Toplamda 5 ayaktan oluşacak yarışlarda heyecanlı dakikalar yaşandı. Araçların motor büyüklüklerine göre 7 farklı kategoride yarışacak olan pilotlar, dereceye girmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Pisteki yarışları da çok sayıda kişi tribünlerden zevkle takip etti. Müsabakalar kapsamında dereceye giren pilotlara sürpriz ödüllerin verileceği belirtildi. İzmir Mahalli Oto Drag Yarışları'nın 2. ayağı 3 Eylül, 3. ayağı 9 Ekim, 4. ayağı 20 Kasım, 5. ve son ayağı ise 4 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber