Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 07 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Mahalli ses sanatçısının yaşam mücadelesi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 55 yaşındaki Karataş, yıkılmak üzere olan barakada yaşam savaşı veriyor

Mahalli ses sanatçısının yaşam mücadelesi

ŞANLIURFA (AA) - Ceylanpınar ilçesinde yaşayan mahalli ses sanatçısı Aziz Karataş, barakada yaşam mücadelesi veriyor.

Yaklaşık 25 yıl önce Türkiye'nin çeşitli kentlerinde sahneye çıkan 55 yaşındaki Karataş, 21 beste ve 2 albümü bulunuyor. Yıllar önce çıkardığı "Yeşil Gözlüm ve Garibim" albümleri yanı sıra bazı ünlülere beste hazırlayan Karataş, yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle mesleğini bırakıp Ceylanpınar'da elektriği, suyu, kapı ve penceresi olmayan barakaya yerleşti. Sağlık sorunları da bulunan Karataş, hayırseverlerinin desteğiyle ihtiyacını karşılıyor.

Karataş,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 yıldır barakada yaşadığını söyledi.

Gözlerinin kısmi olarak görme yeteneğini kaybettiğini belirten Karataş, çalışamadığı için kendisine uzanacak bir yardım eli beklediğini kaydetti.

Tedavi olmak istediğini anlatan Karataş, "24 yaşında ilk kez sahneye İstanbul’da çıktım, ardından Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde sahne aldım. Birçok ünlü sanatçıya bestelerimi verdim, oysa şimdi içler acısı bir durumdayım. Hayırsever ve yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber