Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Şubat 2019 - 17:43 Yorum: 0

Mahkemenin serbest bıraktığı DEAŞ’lı kadın 1 yıl sonra yeniden yakalandı

Yaklaşık 1 yıl önce Şanlıurfa'da jandarma ekiplerine teslim olan ve daha sonra Adıyaman Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Mavi listeyle...

Mahkemenin serbest bıraktığı DEAŞ’lı kadın 1 yıl sonra yeniden yakalandı

Yaklaşık 1 yıl önce Şanlıurfa'da jandarma ekiplerine teslim olan ve daha sonra Adıyaman Adliyesinde çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Mavi listeyle aranan DEAŞ'lı Demet Taşar, yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 yıl önce Şanlıurfa'da jandarma ekiplerine teslim olan ve Mavi listeyle aranan DEAŞ'li Demet Taşar, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan sorgusunun ardından Adıyaman Adliyesine sevk edilmişti. Demet Taşar çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

Yaklaşık 1 yıl sonra Demet Taşar, geçtiğimiz aylarda Mavi listeyle aranan ve yakalanarak Adıyaman Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Ayşenur İnci'nin verdiği ifadeler sonrası yeniden aranmaya başladı. Demet Taşar'ın kaldığı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan Taşar, Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan sorgusunun ardından Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan Taşar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber