Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:18 Yorum: 0

Mahmudiye'de "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" kursu

ESKİŞEHİR (AA) - Mahmudiye ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" kursu açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün...

Mahmudiye'de 'Hasta ve Yaşlı Refakatçisi' kursu

ESKİŞEHİR (AA) - Mahmudiye ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü tarafından "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" kursu açıldı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimleri ile İŞKUR İl Müdürlüğü ve Mahmudiye Halk Eğitim Merkezi tarafından imzalanan protokolle ilçede yaşayan 21 kadına eğitim verilecek.

Mahmudiye Çok Programlı Lisesi'nin konferans salonunda düzenlenen kursun açılış töreninde katılımcılara kursun önemi hakkında bilgi verildi.

Mahmudiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek ve yaklaşık 3 ay sürecek eğitimler boyunca, her kursiyere, günlük 20 lira harçlık verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber