Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 17:48 Yorum: 0

Mahsum Altunkaya Başbakan Binali Yıldırım’la görüştü

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu...

Mahsum Altunkaya Başbakan Binali Yıldırım’la görüştü

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunyaka, Başbakan Binali Yıldırım ile görüşerek, ihracatçıların sorunlarını anlattı.

Başbakan Binali Yıldırım'la DEİK yönetim kurulu toplantısında görüşen Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunyaka Gaziantep'in sahip olduğu ekonomik ve sanayi potansiyelini anlatarak bölge ihracatı hakkında bilgiler verdi. Gaziantep'in sahip olduğu sanayi ve ekonomik potansiyel ile oluşturulan istihdam rakamları hakkında da sunum yapan Başkan Altunkaya bölgede yaşanan sıkıntılar ve ihracatçıların karşılaştığı sorunları da aktardı. Sorunların en kısa sürede çözüleceği yönünde Başbakan Binali Yıldırım'dan söz alan Altunkaya ihracatın arttırılması ve 2018 hedeflerine ulaşılması için gerekli çalışmaları sürdüreceklerini de ifade etti. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) yönetim kurulu toplantısına katılan Başbakan Binali Yıldırım Türkiye'nin hem hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü hem de geleceğini inşa ettiğini ifade ederek aynı anda dört terör örgütüyle mücadele ettiğini söyledi. Enflasyonun düşürülmesi için herkesin seferberlik anlayışı içerisinde mücadeleyi birlikte yapması gerektiğini de ifade eden Başbakan Binali Yıldırım DEİK Yönetim Kurulu toplantısında sorunları dinleyerek gerekli çalışmaların hızla yapılacağını ifade etti. Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunyaka güçlü ve büyük Türkiye için biz sanayici ve ihracatçılarımız üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz. Katma değeri yüksek ürünler üreterek ihracatımızı arttırmayı sürdüreceğiz. Bugün Başbakanımızla yaptığımız görüşmelerde Gaziantep başta olmak üzere bölge ihracatımız ve sahip olduğumuz potansiyel hakkında bilgiler verdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber