Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Şubat 2018 - 12:38 Yorum: 0

MAK-GÖÇ’den ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) üyeleri hayırseverlerin katkılarıyla topladıkları kömür ve gıda...

MAK-GÖÇ’den ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği (MAK-GÖÇ) üyeleri hayırseverlerin katkılarıyla topladıkları kömür ve gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Dernek tarafından 150 adet gıda kolisi ve 2 ton kömür araçlara yüklenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Manisa Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Deniz, 2015 yılında MAK-GÖÇ Yönetim kurulu olarak göreve geldiklerini belirterek, göreve geldikleri günden itibaren ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için çaba ve gayret gösterdiklerini söyledi. Bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri erzak, kömür, battaniye yardımını yönetim kurulu kararıyla tekrar başlattıklarını kaydeden Deniz, "Malumunuz kış sezonu. İhtiyaç sahipleri, büyüklerimiz, yetimlerimiz var. Bundan dolayı yönetim kurulu üyelerimizle tekrar erzak, kömür çalışması yapmaya karar verdik. Oluşturduğumuz bütçeyle, camiamız içerisinde yer alan büyüklerimiz de sağ olsunlar bizlere destek oldular, yalnız bırakmadılar" dedi.

Çalışma kapsamında yaklaşık 150 koli erzak, 2 ton kömür ve 15 adet battaniye toplandığını ifade eden Başkan Deniz, "Nasipse yönetim kurulu üyelerimizle bunları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladık. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ilk geldiğimizde yönetim kurulu olarak Ramazan ayı haricinde erzak, kömür yardımında bulunduk. İlk sene 190 koli erzak yardımında bulunduk. İkinci senemizde de Ramazan ayında 210 koli civarında erzak dağıtımı yaptık. Önümüzdeki Ramazan ayında da yardımlarımız devam edecek. Bugün yaptığımız çalışmayı kış olduğu için yapıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak için yaptığımız çalışmalardır" diye konuştu.

MAK-GÖÇ’den ihtiyaç sahiplerine yardım eli

MAK-GÖÇ’den ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber