Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 15:43 Yorum: 0

Makedon heyetinden Şehzadeler’e ziyaret

Yunusemre Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğu Uluslararası yunus Emre Günleri kapsamında Manisa'ya gelen Makedon heyeti, Şehzadeler Belediyesi'ni...

Makedon heyetinden Şehzadeler’e ziyaret

Yunusemre Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğu Uluslararası yunus Emre Günleri kapsamında Manisa'ya gelen Makedon heyeti, Şehzadeler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yunusemre Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 2. Uluslararası Yunus Emre Günleri etkinlikleri kapsamında Manisa'ya gelen Makedonya heyetini Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas ve Başkan yardımcısı Ahmet Songüler karşıladı. Düzenlenen ziyarete Mavrova ve Rostuşa Belediyesi heyetinden Fikret İbrahimi, Aybean Aydını, Yusuf Selmani, Aydın Aydını, Mak-Göç Başkanı Eyüp Deniz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Manisa'nın sürekli gelişen bir şehir olduğunu ifade eden Mavrova ve Rostuşa Belediye Başkanvekili Fikret İbrahimi, "Yunusemre Belediyesinin misafiri olarak Yunus Emre Günleri'ne katılmak üzere heyetimiz ile birlikte Manisa'ya geldik. Bizim amacımız Yunus Emre'yi anlamak, Balkanlar'daki çocuklarımıza bunu anlatmak. İlk olarak 2010 yılında Manisa'ya gelmiştim. Bu ziyaretimde de gördüm ki, Manisa hızlı gelişen bir şehir. Gerek sanayisi ile gerekse Kültürü ile hızla gelişiyor. Geçtiğimiz yıl Mesir Festivaline geldiğimizde de Belediye Başkanvekilimiz Mehmet Kavas ile tanışma fırsatımız da olmuştu. Bizleri burada ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Makedon kardeşlerimizi Şehzadeler'de ağırlamaktan mutluyuz"

Geçtiğimiz yıl yapılan Uluslararası Mesir Festivalinde Makedon heyeti ile tanışma fırsatı bulduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, "Geçtiğimiz Mesir Festivalinde değerli Başkanvekilimiz Fikret Bey ve Ayben kardeşlerimiz ile bir aradaydık sürekli. 1 hafta bir süreyi burada birlikte geçirmiştik. Balkanlar bizim gönül coğrafyamızda olan bir yerdir. Oralarda bizim kardeşlerimiz yaşıyor. Bugün bu nazik ziyaretleri nedeni ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde en kısa sürede Balkanlar'da kendilerini ziyaret etmek istiyoruz." dedi.

Ziyaret sonrasında Rostuşa Belediye Başkanvekili Fikret İbrahimi, Başkanvekili Mehmet Kavas" a plaket takdim etti.

Makedon heyetinden Şehzadeler’e ziyaret

Makedon heyetinden Şehzadeler’e ziyaret

Makedon heyetinden Şehzadeler’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber