Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 17 Ocak 2017 - 12:48 Yorum: 0

Makedon öğreciler BTM’ye hayran kaldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek için kurulan Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Makedonyalı öğrencileri...

Makedon öğreciler BTM’ye hayran kaldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek için kurulan Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), Makedonyalı öğrencileri ağırladı.

Makedonya'nın Kalkandelen, Kumonova, Ohri, Gostivar ve Vrapçiste şehirlerindeki devlet üniversitelerinde öğrenim gören öğrenci ve öğretim üyelerinin yanı sıra, Makedonya Kültür Bakanlığı'nda görev yapan çalışanlardan oluşan heyet, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezini gezdi. Heyet, BTM içinde bulunan deney düzeneklerini inceledi. Makedonyalı öğrenci heyeti, "Altın Çağ'da Bilim" ve Devr-i Dinozor sergilerini de gezdi. Heyete eşlik eden Makedonya İzcilik Federasyonu Başkanı Yetom Zekiri, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi ziyaretlerinin kendileri açısından da önemli bir deneyim olduğunu söyledi.

Özellikle Devr-i Dinozor sergisinden hayli etkilendiklerini ifade eden Zekiri, böyle bir merkezin Balkanlar'da bulunmadığını belirtti

Makedon öğreciler BTM’ye hayran kaldı

Makedon öğreciler BTM’ye hayran kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber