Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Makedonya heyetinden Düzgün'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politika Bakanlığı Müsteşarı Enver Husejin ve Radovic Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında...

Makedonya heyetinden Düzgün'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politika Bakanlığı Müsteşarı Enver Husejin ve Radovic Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Düzgün, Makedonya ile Türkiye arasında köklü bir kültürel ortak geçmiş bulunduğunu ve bu köklü bağların günümüzde de devam ettiğini belirtti.

Kayseri’nin sanayi, ticaret ve turizm alanında son dönemlerde önemli atılımlar yaptığını ifade eden Düzgün, Makedonya ile Kayseri arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasını arzuladığını aktardı.

Husejin ise sıcak ilginin kendilerini mutlu ettiğini, Kayseri’yi ilgiyle takip ettiklerini, Balkan coğrafyasının önemli ülkesi Makedonya ile Kayseri’nin daha sıkı bir işbirliği içerisinde olmasının her iki tarafın yararına olacağına ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber