Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2018 - 13:37 Yorum: 0

Makedonya'ya nakliye yapan kuruluşlar

Avrupa Balkan ülkeleri ile ülkemizin ticari işbirliği ve anlaşmaları neticesinde bu ülkelerin tamamına ihracat yapıldığı gibi birçoğundan da ülkemize ithalat işlemleri yapılmaktadır.

Makedonya'ya nakliye yapan kuruluşlar

Yapılan bu çalışmaların geneli nakliye sektörü odaklıdır. Nakliye sektöründe boy gösteren kuruluşlar arasında öne çıkan çalışmaları ile farklılık gösteren birkaç firmadan biri olan Mersin Frigo Avrupa ve Balkan ülkelerinde oldukça tanınan, aranan ve tercih edilen kurumsal kimlik kazanma yolunda oldukça mesafe kat etmiş nadir nakliye kuruluşları arasında yer almaktadır.

Balkan ülkeleri arasında son yıllarda büyüme anlamında adından sıkça söz ettiren ülkelerden biri olan Makedonya ile köklü geçmişi ve bağlantıları bulunan ülkemizin ticari ilişkileri oldukça önemli seviyelerde yer almaktadır. Ülkemizde üretimi yapılmakta olan her türlü taşınabilir ticari ürünün nakliye işlemlerini gerçekleştirmekte olan firmamız Mersin Frigo Lojistik, Makedonya’da girişimlerde bulunan bazı Türk firmaların projelerinin yapımında önemli ölçüde söze ve paya sahip bulunmaktadır.

Genellikle İstanbul çıkışlı olarak gerçekleşen Makedonya ihracat nakliye çalışmalarımızda Türk ve Makedon plakalı tırlar ile düzenli nakliye seferleri düzenliyor, tecrübeli Türk ve Makedon sürücülerimizle teslimatları 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde sağlayabiliyoruz. Türkiye çıkışlarında gümrük işlemlerini tam teşekküllü olarak yapan firmamız, Makedonya’da bağlantılı olduğu ithalat gümrükçüleri ile varış gümrük işlemlerini de kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaktadır.

arasında kapsamlı hizmetler sunan tek nakliye kuruluşu olan firmamız ülkemizde üretilen ihracat kapsamlı ürünlerin taşınmasının yanı sıra ülkemiz üzerinden Makedonya’ya taşınması gereken üçüncü ülke menşeili ürünlerin de transit olarak taşıma ve gümrükleme işlemlerini de gerektiği şekilde sağlayabilme yetenek ve kabiliyetine sahip  bulunmaktadır.

Makedonya’ya komple tır taşımacılığı kadar talep edilen parsiyel nakliye hizmetleri de sunan firmamız İstanbul Anadolu ve Avrupa yakalarında bulunan parsiyel depolarımızdan çıkış yapmak suretiyle düzenli kargo hizmetleri de sunabilmektedir. Haftanın belirli günlerinde çıkışları bulunan firmamız parsiyel yük taşımacılığında da oldukça memnuniyet verici başarılı çalışmalara imza atmakta, taşıdığı tüm ürünleri CMR sigortası güvencesi altında yükleme adresinden son nokta olan teslim adresine kadar sağlıklı bir şekilde ulaştırmaktadır.

Haber kaynağı: Mersin Frigo Lojistik

 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber