Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Ağustos 2015 - 19:52 Yorum: 0

Malatya 3. Şehidini verdi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu’na PKK’lı bir grup tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlen saldırıda şehit düşen Yüzbaşı Ali Alkan 'ın Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın memleketi Doğanşehir’de yas var.

Malatya 3. Şehidini verdi

MALATYA - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık Jandarma Karakolu’na  PKK’lı bir grup tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlen saldırıda şehit düşen Yüzbaşı Ali Alkan 'ın  Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın memleketi Doğanşehir’de yas var.

AĞBABA’DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Şırnak’ta şehit düşen Malatyalı yüzbaşı Ali Alkan için taziye mesajı yayımladı. Alkan ile birlikte Şırnak’ta düzenlenen terör saldırıları sonucu Malatya 3. Şehidini verdi.

Terör saldırılarının Türkiye’nin değişik illerine hergün  ateş düşürdüğünü ifade eden Ağbaba, “Malatya daha önce 2 şehidini toprağa verdi. Şimdi de ailesi Sürgü’lü olan, Osmaniye’de yaşayan Yüzbaşı Ali Alkan’ın şehit haberi geldi. Son 22 günde  Şırnak’ta düzenlenen terör saldırıları sonucu  Malatya  üç  şehit verdi. Malatya’ya her hafta bir şehit haberi gelmeye başladı.Türkiye genç fidanlarını, değerlerini teker teker kaybediyor.Türkiye’nin bir evlat daha  kaybetmeye tahammülü kalmadı. Terör saldırılarını şiddetle kınıyorum.Şehit düşen  Yüzbaşı Ali Alkan’a Allah’tan rahmet,  ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyündeJandarma karakoluna dün gece yapılan saldırıda Jandarma Yüzbaşı ali alkan’ın şehit olduğu haberi Osmaniye’de ülkücüleri sokağa döktü. Şehrin ana caddelerinde yürüyen grup sık sık slogan attı.
Şehit haberinin duyulması üzerine Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan bir grup ülkücü genç, daha sonra yürüyüşe geçti. Saat Kulesi civarına kadar yürüyen grup polis tarafından durdurularak, yürüyüşe son verilmesi istendi. Ancak polislere aldırmayan grup tekrar yürüyüşe geçti. 7 Ocak Ortaokulu önünde bu sefer Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz tarafından durdurulan grup, ikazlara rağmen yürüyüşe devam etti. Ak Parti il binasına yakın yerdeki kavşakta ise polis yolu keserek grubu başka yöne yönlendirdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber