Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Eylül 2014 - 10:59 Yorum: 0

Malatya asayiş bülteni

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları.

Malatya asayiş bülteni

KAYIP ŞAHIS
K.Mustafapaşa mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan S.S.K. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.
KASTEN YARALAMA
Çilesiz mahallesinde müşteki B.G. isimli bayan şahıs, F.A. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.
KAYIP ŞAHIS
İnönü mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan T.Y. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.
KASTEN YARALAMA
Üçbağlar mahallesinde müşteki V.G. isimli erkek şahıs, S.S. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.
MOTOSİKLET  HIRSIZLIK
Göztepe mahallesinde  müşteki M.A. isimli şahsın evinin önüne park ettiği motosikletinin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.
İŞYERİNDEN  HIRSIZLIK
Alacakapı mahallesinde  müşteki F.Ö. isimli erkek şahsın işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında şahsa ait cep telefonunun çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.
TAKSİRLE YARALAMA
Malatya genelinde meydana gelen 8 yaralamalı trafik kazasında; 8 vatandaşımız yaralanmıştır.
TRAFİK UYGULAMALARI
Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 8 trafik kazasına müdahale edilmiş, 813 araç kontrol edilmiş, 279 araca 58.716 TL cezai işlem uygulanmış ve 3 araç trafikten men edilmiştir.
 

ETİKETLER: malatya , emniyet , asayiş
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber