Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Mayıs 2013 - 15:24 Yorum: 0

Malatya Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğü verilerine göre son 24 saatte Malatya Polis Merkezlerine intikal eden asayiş vakaları. Kısa, kısa...

Malatya Asayiş Haberleri

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR :
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 6136 SKM, Resmi Belgede Sahtecilik, Tehdit ve değişik suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan sekiz (8) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

İKAMETTEN HIRSIZLIK :
İskender mahallesinde, müşteki erkek şahsın ikametinden 2 adet bakır kazanının çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS :
Karakavak mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

6136 SKM :
Yıldıztepe mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan erkek şahsın yapılan üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA :
Seyran mahallesinde, müşteki bayan şahıs şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK :
Çukurdere mahallesinde, müşteki erkek şahsın park halindeki motosikletinin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS :
Zaviye mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA :
Hidayet mahallesinde, müşteki erkek şahıs şüpheli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS :
Şeyh Bayram mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

NARKOTİK :
Uçbağlar mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan erkek şahsın yapılan üst aramasında 5 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA :
Saray mahallesinde, müşteki erkek şahıs şüpheli iki erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA (Trafik Kazası):
Malatya genelinde meydana gelen 1 trafik kazasında toplam 1 kişi yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI :
rafik Ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 1069 araç kontrol edilmiş, 309 araca 57,646 TL cezai işlem uygulanmış, 2 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber