Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Temmuz 2014 - 14:52 Yorum: 0

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen asayiş haberleri kısa, kısa.

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Başkasına ait banka ve kredi kartını kullanma, Konut dokunulmazlığını ihlal, Yaralama, Basit yaralama, Tehdit, Hırsızlık, Hakaret ve değişik suçlardan (15) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Turgut Özal mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E. A. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Fırat mahallesinde müşteki H.T. isimli erkek şahıs, şüpheli şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Melekbaba mahallesinde müşteki İ.Ö. ve H.Ö. isimli şahıslar, şüpheli S.T.K. isimli şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK

Zaviye mahallesinde müşteki S.K. isimli erkek şahsa ait ikametin apartman boşluğuna bıraktığı bisikletin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Hacı Abdi mahallesinde müşteki A.Ö. ve T.Ö. isimli erkek şahıslar, şüpheli/müşteki Ö.A. ve K.A. isimli şahıslar tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK

Doğu mahallesinde müşteki Y.D. isimli erkek şahsa ait ikametten 2 adet çeyrek altın, 1 adet yüzük ve 1 adet kolyenin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Kiltepe mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan G.Y. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 1 yaralamalı trafik kazasında; 1 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 788 araç kontrol edilmiş, 211 araca 37.224 TL cezai işlem uygulanmış ve 5 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber