Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Temmuz 2014 - 11:52 Yorum: 0

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen asayiş haberleri kısa, kısa.

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

MALATYA - Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen asayiş haberleri kısa, kısa.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; 6136 SKM, Basit yaralama, Hırsızlık, Suç eşyasının kabul edilmesi ve değişik suçlardan (10) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Alacakapı mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.K. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

BIÇAKLA YARALAMA

Dabakhane mahallesinde müşteki K.T. isimli erkek şahıs, şüpheli A.B. isimli şahıs tarafından bıçaklanarak yaralanmış olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Hacı Abdi mahallesinde müşteki E.O. isimli şahsın ikametinin önünde park halindeki motosikletin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Yeşilkaynak mahallesinde müşteki E.Y. isimli erkek şahıs, şüpheli G.Y. isimli şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Zaviye mahallesinde müşteki/şüpheli M.A, O.A, H.T, S.T. ve S.T. isimli erkek şahıslar arasında karşılıklı darp olayı yaşanmış olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

BİSİKLET HIRSIZLIĞI

İnönü mahallesinde müşteki F.G. isimli şahsın parkın demirlerine kilitlediği bisikletinin çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK

Battalgazi mahallesinde müşteki N.K. isimli erkek şahsa ait ikamette 2000 Türk Lirası ile 100 Euro paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Cihanbey mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan A.T. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 2 yaralamalı trafik kazasında; 5 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 717 araç kontrol edilmiş, 268 araca 54.675 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber