Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Ağustos 2014 - 16:17 Yorum: 0

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen asayiş haberleri kısa, kısa.

Malatya Asayiş Haberleri Kısa Kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olma suçundan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA

Göztepe mahallesinde müşteki H.K. isimli erkek şahıs, şüpheli A.Y. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Bentbaşı mahallesinde müşteki S.K. isimli erkek şahsın park halindeki aracının ön taraftan çarparak maddi hasar meydana gelmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Bahçelievler mahallesinde müşteki/şüpheli M.Ş. C.Ş. ve K.Ş. isimli erkek şahıslar arasında karşılıklı darp olayı yaşanmış olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK

Cihanbey mahallesinde müşteki H.Ç. isimli erkek şahsa ait ikamette 2 adet yarım altın, 180 TL ve şahsa ve çocuklarına ait nüfus cüzdanlarının çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Sarıcıoğlu mahallesinde müşteki R.H. isimli erkek şahsa ait işyerinde 1 ton kuru kayısının çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Paşaköşkü mahallesinde müşteki H.D. isimli erkek şahsın park halindeki aracının ön taraftan çarparak maddi hasar meydana gelmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 10 trafik kazasına müdahale edilmiş, 770 araç kontrol edilmiş, 301 araca 56.235 TL cezai işlem uygulanmış ve 7 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber