Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Eylül 2014 - 16:26 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 24 saatte meydana gelen olaylar.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

KAYIP ŞAHIS

İstiklal mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.Y. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Orduzu mahallesinde müşteki Ö.A. isimli erkek şahsın evinin dışındaki elektrik panosunun kırılması ve bahçede ateş yakılması olayını gerçekleştiren şüpheli şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır

KAYIP ŞAHIS

İnönü mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan N.Y. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Kernek mahallesinde müşteki E.E. isimli erkek şahıs, Z.A. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

OTODAN HIRSIZLIK

Hidayet mahallesinde müşteki İ.Y. isimli şahsın evinin önüne park ettiği otosunda hırsızlık olayı gerçekleşmiş, şahsın aracından 4 adet hoparlör ve bir adet oto teybi  çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Kernek mahallesinde müşteki-şüpheli  S.K. , M.K.  ve L.B.  isimli erkek şahıslar birbirleriyle kavga etmiş ve karşılıklı darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 3 trafik kazasına müdahale edilmiş, 806 araç kontrol edilmiş, 268 araca 49.593 TL cezai işlem uygulanmış ve 5 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber