Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 09 Eylül 2014 - 14:44 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları kısa, kısa.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

KAYIP ŞAHIS

Şehitfevzi mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan C.Y. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Başharık mahallesinde müşteki Ö.İ. isimli bayan şahıs, F.İ. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Çöşnük mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.Ö. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Sancaktar mahallesinde müşteki M.D. isimli erkek şahsın evinin önüne park ettiği aracına çarparak maddi hasar meydana getiren ve tespit edilen M.A. isimli erkek şahıs hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Hacı Abdi mahallesinde müşteki H.A. isimli bayan şahıs, İ.A. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME- AÇIKTAN HIRSIZLIK

Beylerbaşı mahallesinde  müşteki H.Ş. isimli şahsın depo olarak kullandığı yerin asma kilidinin kırılarak 1 çuval gün kurusu kayısı çalan şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN  HIRSIZLIK

Hamidiye mahallesinde  bulunan bir giyim mağazasından giyim eşyası çalmaya çalışan H.S. isimli bayan şahıs yakalanmış ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 1 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 4 trafik kazasına müdahale edilmiş, 838 araç kontrol edilmiş, 304 araca 49.700 TL cezai işlem uygulanmış ve 12 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber