Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ekim 2014 - 13:34 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Borçlunun ödeme şartının ihlali, Hakaret, Tehdit ve diğer suçlardan (6) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Hacı Abdi mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan C.G. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Fırat mahallesinde müşteki N.K. isimli bayan şahıs, V. ve S. isimli şahıslar tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI

Cevatpaşa Mahallesinde T.K. isimli erkek şahsın ikametinin önüne park ettiği motosikletin çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

EVDEN HIRSIZLIK

Şeyh Bayram Mahallesinde M.A. isimli bayan şahsın evinden 1 adet alyans ve 2 adet künyenin çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Gazi mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan B.A. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

Hacı Abdi Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine D.G. B.D. ve S.T. isimli erkek şahıslar üzerinde aramasında toplam 108 gr esrar maddesi ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Akpınar mahallesinde müşteki M.A. isimli erkek şahıs, B.A. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Bahçelievler Mahallesinde N.Ü isimli bayan şahsın işyerinden 3000 TL değerinde sigara, 7000 TL değerinde içki ve 50 TL paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 7 trafik kazasına müdahale edilmiş, 521 araç kontrol edilmiş, 261 araca 50.590 TL cezai işlem uygulanmış ve 8 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber