Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ekim 2014 - 18:07 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Borçlunun ödeme şartının ihlali suçundan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Yeşilyurt mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan G.K. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Hasan Varol mahallesinde müşteki H.Ç isimli erkek şahıs ve Z.Ç. isimli bayan şahıs M.H.Ç. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI

Alacakapı Mahallesinde S.S. isimli erkek şahsın ikametinin önüne park ettiği motosikletin çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

EVDEN HIRSIZLIK

Cirikpınar Mahallesinde M.K. isimli erkek şahsın evine hırsızlık amaçlı giren E.K. isimli erkek şahsı ev sahibi evin içinde bir şey çalamadan yakalamış ve adli işlemlere başlanmıştır.

KASTEN YARALAMA

Yamaç mahallesinde müşteki Ö.K. isimli erkek şahıs, N.K. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI

İstiklal Mahallesinde İ.C. isimli erkek şahsın ikametinin önüne kilitli olarak park ettiği motosikletin çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 8 yaralamalı trafik kazasında; 10 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 8 trafik kazasına müdahale edilmiş, 537 araç kontrol edilmiş, 320 araca 62.103 TL cezai işlem uygulanmış ve 3 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber