Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2014 - 14:41 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 48 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Alkol veya Uyuşturucu etkisindeyken araç kullanma, Basit Yaralama ve Hırsızlık suçlarından  (6) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Saray mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan S.A. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Çarmuzu mahallesinde müşteki M.A.A isimli erkek şahıs ve S.P. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Saray mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.K. isimli erkek  şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

OTODAN  HIRSIZLIK

Yaka Mahallesinde A.İ. isimli erkek şahsın çalıştığı firmaya ait aracın yakıt deposundan 200-250 lt yakıt çalınması olayını gerçekleştiren  şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

KASTEN YARALAMA

İnönü çarşısının üstünde  müşteki B.B.P. isimli erkek şahıs, H.H.D. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

 İskender mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Ç.P. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Merkez mahallesinde müşteki O.K. isimli erkek şahıs ve Ö.B. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

EVDEN HIRSIZLIK

Turgut Özal Mahallesinde Z.Ö. isimli bayan şahsın evinden 8 adet çeyrek Altın 1 çift küpe ve 200 TL para çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME

Sarıcıoğlu mahallesinde E.Y.. isimli erkek şahsın park ettiği aracının arka ve ön tarafında hasar olayının gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 9 yaralamalı trafik kazasında; 9 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 6 trafik kazasına müdahale edilmiş, 1028 araç kontrol edilmiş, 429 araca 84.421 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber