Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Ekim 2014 - 11:33 Yorum: 0

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

Malatya asayiş haberleri kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Görevi yaptırmamak için direnme, Basit Yaralama ve Hırsızlık ve diğer suçlardan  (11) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Halfetin mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan M.A. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Seyran mahallesinde müşteki E.Ç. isimli erkek şahıs şüpheli S.U. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Hidayet Mahallesinde M.E.A. isimli erkek şahsın işyerinde 100 farklı markada ayakkabı çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Yenihamam Mahallesinde M.E.İ. isimli erkek şahsın ikametinin önüne park ettiği motorunun çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

NARKOTİK MADDE:

B. Hüseyinbey Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine U.A. C.K. ve S.G. isimli erkek şahıslar üzerinde aramasında toplam 5 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

MALA ZARAR VERME

Paşaköşkü mahallesinde T.H.M. isimli erkek şahsın park ettiği aracının arka ve ön tarafında hasar olayının gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

 

KASTEN YARALAMA

Melekbaba Mahallesinde müşteki R.K. isimli erkek şahıs, şüpheli M.Y. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 5 trafik kazasına müdahale edilmiş, 678 araç kontrol edilmiş, 178 araca 30.709 TL cezai işlem uygulanmış ve 3 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber