Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Ocak 2015 - 14:08 Yorum: 0

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

Malatya'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları.

Malatya asayiş olayları, kısa kısa

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Hakaret, Basit yaralama ve diğer suçlardan (4) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA

Sarıcıoğlu mahallesinde müşteki M.N.D. isimli erkek şahıs şüpheli U.A. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Sarıcıoğlu mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan R.D. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Akpınar Mahallesinde H.Ş. isimli erkek şahsın işyerinden 100 TL paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME

Çöşnük mahallesinde A.Ş. isimli erkek şahsın park ettiği aracının arka ve ön tarafında hasar olayının gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Fırat mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan R.T. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

6136 S.K.M:

Mücelli mahallesinde, ekiplerimiz tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan F.B. isimli erkek şahsın yapılan kaba üst aramasında bir adet bıçak ele geçirilerek el konulmuş olup, adli işleme başlanılmıştır

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 2 yaralamalı trafik kazasında; 2 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 3 trafik kazasına müdahale edilmiş, 1096 araç kontrol edilmiş, 433 araca 110.926 TL cezai işlem uygulanmış ve 3 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber