Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Aralık 2014 - 15:17 Yorum: 0

Malatya Asayiş ve Trafik Bülteni

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

Malatya Asayiş ve Trafik Bülteni

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek bulundurmak ve diğer suçlardan (3) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Akpınar mahallesinde müşteki E.C. isimli bayan şahıs şüpheli M.C. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS
Hanımın çiftliği mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan C.Ö. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:
Yavuz Selim Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine Y.K Ö.Ö. ve H.Ç. isimli erkek şahıslar üzerinde aramasında toplam 13,5 gr esrar maddesi geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK
Seyran Mahallesinde A.V. isimli erkek şahsın evinden bazı eşyaların çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME
Akpınar mahallesinde E.D. isimli erkek şahsın park ettiği aracının arka ve ön tarafında hasar olayının gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS
Zafer ilçesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.K. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA
Malatya genelinde meydana gelen 1 yaralamalı trafik kazasında; 1 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI
Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 3 trafik kazasına müdahale edilmiş, 752 araç kontrol edilmiş, 177 araca 39.835 TL cezai işlem uygulanmış ve 1 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber