Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Malatya Barosunda seçim heyecanı

Malatya Barosunun dün başlayan Olağan Genel Kurulu kapsamında başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı.

Malatya Barosunda seçim heyecanı

Malatya Barosunun dün başlayan Olağan Genel Kurulu kapsamında başkanlık seçimi için oy verme işlemi başladı.

Üç adayın başkanlık için yarıştığı 488 üyeli Malatya Barosu'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı dün gerçekleşirken, avukatlar bu gün de yeni başkanlarını belirlemek için sandık başına gitti.

Mevcut başkan Enver Han, Nurettin Sert ve Şahin Evin'in yarıştığı seçimler için bir otelde kurulan sandıklarda sabah saat 09:00 dan itibaren oy verme işlemi başlarken adaylar da seçimlerin ilk dakikalarında oylarını kullandı.

Oy verme işlemi sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan mevcut başkan Enver Han, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, seçilen adayın hukukun üstünlüğünü, insan haklarını ve adalet mensuplarının hukukunu koruyacağına inandığını belirtti.

Seçime bireysel olarak katılan Şahin Evin ise, "Meslektaşlarımızdan bireysel ve özgür iradeleri ile oy kullanmalarını talep etik ve bu yüzden de seçime liste ile girmedik, inşallah her şey gönlümüzce olur" dedi.

Seçimlerin karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde geçtiğini dile getiren Nurettin Sert de, seçimlerin Malatya Barosuna hayırlı olmasını temenni etti. Sert, seçilmesi durumunda, mesleki sorunların giderilmesi ve fiziki şartların iyileştirilmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Malatya Barosunun 2016-2018 yılları arasında görev yapacak başkanını belirleyecek olan seçimler akşam saat 17:00'a kadar sürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber