Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 07 Mart 2014 - 15:43 Yorum: 0

Malatya Belediye Meclisi tarihe karıştı

Malatya Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan toplantısını, tamamlayarak 2009-2014 döneminin son çalışmasını yaptı.

Malatya Belediye Meclisi tarihe karıştı

 

MALATYA - Malatya Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan toplantısını, yaptığı 2. Bileşimle tamamlayarak 2009-2014 döneminin son çalışmasını yaptı.

7 Mart Cuma günü saat 14.00’de Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Gündem maddeleri

Belediye Meclisi, gündeminde yer alan maddeleri görüşerek karara bağladı. Gündem maddeleri arasında bulunan imar konuları, İmar Komisyonu raporu doğrultusunda kabul edildi. Toplantıda, Niyazi Mısri Kültür Vakfı’nın Kitap Okuma Yarışması projesine ortak olunması da kabul edilerek 10.000 TL katkıda bulunulması kararlaştırıldı.

Ayrıca toplantıda; Denetim Komisyonunda çalıştırılan uzman için ücret ödenmesinin onaylanmasının yanı sıra Devlet Demir Yolları’na ait alanın yol olarak kullanımı için DDY ile protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi de kabul edildi.

Başkan Çakır teşekkür etti

Meclis Toplantısının sonunda Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Malatya Belediye Meclisi’nin son 5 yılı dolu dolu geçirerek tempolu bir çalışma sergilediğini belirten Başkan Çakır, “Meclisimizin Malatya’nın gelişmesine, kalkınmasına önemli katkısı oldu. Tartışmalarımız oldu ama bunların hepsi Malatya ve Malatya’nın geleceği içindi. Gerçekten Malatya, 5 yılda farklı bir şehir kimliğine büründü. Her alanda şehrimizin ileri gitmeside meclisimizin önemli katkısı var. Bütün meclis üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Aldığımız kararların ülkemiz, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclis Toplantılarını takip eden basın mensuplarına da teşekkür eden Başkan Çakır, “Basın, halkın gözü kulağı oluyor. Basın mensupları halkla aramızdaki iletişimi sağlıyorlar. O açıdan meclis toplantılarımıza katılarak, gündemi takip eden bütün basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meclis Üyelerine plaket

Başkan Çakır, belediye meclis üyelerine 2009-2014 çalışma dönemi anısına kayısı kristali plaketi takdim etti. Ayrıca Başkan Çakır, toplantıya katılan mensup mensuplarına da kalem takımı hediye etti.

MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerle birlikte görevleri sona erecek olan belediye meclis üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Saat 14.00’de yapılan Meclis Toplantısı öncesinde, Dede Korkut Parkı’nda verilen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Ertan Mumcu ile bütün belediye meclis üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’ya hizmetlerinden dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber