Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Şubat 2016 - 08:10 Yorum: 0

Malatya bizim lokomotif illerimizden birisi

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan beraberinde bir heyet ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya bizim lokomotif illerimizden birisi

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan beraberinde bir heyet ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Birinci lig müsabakaları Malatya’da yapılıyor

1-9 Şubat 2016 tarihleri arasında Malatya’da başlayan Erkekler ve Bayanlar birinci lig müsabakalarını izlemek üzere ilimize gelen Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Hürdoğan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya’da gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda erkeklerde 10 takımımız mücadele etti ve iki takımımız birinci lige yükseldi. Bayanlar müsabakaları bugün başladı ve pazartesi günü son bulacak.

Malatya bizim lokomotif illerimizden birisi. Malatya’da Milli takım sporcularımız, hakemlerimiz ve hocalarımız var. Ben inanıyorum ki gerekli desteklerle daha da ileri gidilecektir. Hokeye vermiş olduğu desteklerden dolayı sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Spor yapan gençlerimizin çoğalması en büyük arzumuz

Her branştan sporun ilimizde en iyi şekilde temsil edilmesini gönülden arzu ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın hokeydeki başarısı bizleri mutlu ediyor. İlimizde amatör ruhla spor yapan gençlerimizin çoğalması en büyük arzumuz. Hemşerilerimizin çocuklarımızı farklı branşlara yönlendirmelerini arzu ediyorum. Gençlerimiz spor sayesinde bedenen, fiziken ve ruhen daha sağlıklı düşünerek zinde kalıyorlar.

Spor altyapısı olarak eksiklerimiz bulunmakta. Ama ilçelerimizde gerçekleştirmiş olduğumuz yeni projelerle spor altyapısını daha fazla güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Parklarımızda gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Malatya’da her branşın gelişmesi için bugüne kadar amatöre vermiş olduğumuz destekler bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Hokey Milli Takım Forması hediye etti. Başkan Çakır da Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Hürdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Yüksel’e Kayısı hediye etti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber