Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır:

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kurban Bayramı'nın yaşanan acıların, akan kan ve...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır:

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kurban Bayramı'nın yaşanan acıların, akan kan ve gözyaşlarının durmasına vesile olmasını diledi.

Çakır, "Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği bu bayramın, dünyanın dört bir yanında hayatları acı ve gözyaşından ibaret olan insanlara huzur ve neşe getirmesini, kanayan yaralara merhem olmasını temenni ediyorum.

Kesilen ve dağıtılan kurbanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik ve beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı, bu çok özel günümüzde, Malatya'mızın, ülkemizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın barış ve huzura ermesini yüce Mevla'dan diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Malatyalı hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmelerini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber