Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:24 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kitap Fuarı'nın amacına ulaştığına inanıyorum"...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kitap Fuarı'nın amacına ulaştığına inanıyorum" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın ile birlikte 5. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret ederek, fuara katılan yazar, yayınevi ve ziyaretçilerle sohbet etti. 5. Anadolu Kitap Fuarı'nın yoğun ve tempolu bir şekilde geçtiğini belirten Başkan Çakır, "Kitap Fuarı Türkiye'deki sayılı fuarlardan biri haline geldi. Ziyaret etmiş olduğumuz yayınevlerimizden ve yazarlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Almış olduğumuz bu olumlu tepkiler bizi son derece memnun etti. Kitap Fuarındaki amacımız kitaplara olan ilginin daha da üst seviyelere çıkarılmasıydı. Fuarımıza hemşehrilerimizin ciddi bir katılımı olduğunu gördük. Bu da bizi olduğu kadar yazar ve yayınevlerimizi de son derece memnun etmekte. Kitap Fuarımızda söyleşiler, paneller her gün devam ediyor. Yazarlarımız, okul programları çerçevesinde öğrenci ve öğretmenlerle de buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl Kitap Fuarı'nı inşallah daha kapsamlı yapacağız. Bu sene yurt dışından katılan yazarlarımız ve yayınevlerimiz vardı. Bu sayıyı seneye daha da çoğaltmayı hedefliyoruz. Okuyan, araştıran bir il olmasından dolayı Malatya'ya en uygun fuarlardan birinin Kitap Fuarı olduğuna inanıyorum. Bütün katılımcılara, yazarlara katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kitap Fuarı'nın amacına ulaştığına inanıyorum" diye konuştu.

Kitap Fuarı'nda Çakır'a büyük ilgi gösteren öğrenciler, Çakır'la hatıra fotoğrafı çektirip, kitap imzalattı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber