Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Malatya Büyükşehir Belediyesi filosuna 41 kamyon kattı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu 41 kamyonla güçlendirdi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon...

Malatya Büyükşehir Belediyesi filosuna 41 kamyon kattı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu 41 kamyonla güçlendirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının bünyesinde kullanılmak üzere 4'ü altı tekerlekli, 37'si ise on tekerlekli olmak üzere 41 kamyon satın alındı.

Kamyonların büyük bir bölümünü teslim alan Büyükşehir Belediyesi, araçlara gerekli donanım ve ekipmanları taktırıyor. 2'si akaryakıt tankeri, 2'si kombine sathi kaplama aracı, 32'si damperli kamyon ve 5'i çekici olarak kullanılacak kamyonlar, yaklaşık 10 milyon liraya mal oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, sağlıklı şehirlerin, sağlıklı altyapıya sahip alanlar üzerinde kurulabileceğini belirterek, "Sayın Başkanımızın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda, bizlere gösterdiği hedeflere ulaşabilmemiz için tüm ekiplerimizi teyakkuza geçirdik. Bu kapsamda, saha çalışmalarımızın daha verimli olabilmesi için, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının araç gereç parkını güçlendirdik. Yeni alınan iş makineleri ve kamyonlarla sahada çok daha mobil ve dinamik olacağız" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber